Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Aanmelding

 

Brugklasleerlingen aanmelden voor het schooljaar 2018-2019

 

Hieronder vindt u belangrijke informatie over het aanmelden van een brugklasleerling voor het cursusjaar 2018-2019.

 

Belangrijke data

- woensdag 17 januari: informatieavond voor ouders. Na een algemene korte voorlichting krijgen de ouders de gelegenheid om specifieke informatie te verkrijgen over de verschillende onderwijsstromen en de begeleiding op het Marnix.  19.30 - 21.00 uur in het Juniorgebouw.

 

- woensdag 24 januari: voorlichtingsavond tweetalig onderwijs. Zowel voor ouders als hun kinderen. Na en algemeen deel is er voor de kinderen een apart programma met ouderejaars leerlingen. 19.30 - 21.00 uur in het Juniorgebouw.

 

- vrijdag 2 februari: Open Huis op het Marnix! Kom samen sfeerproeven en ervaar het Marnix College. 16.00 - 21.00 uur in beide gebouwen.

 

- donderdag 1 maart: de laatste dag om uw kind aan te melden voor een VO-school in Ede. Het geeft onze school wat meer tijd om te werken aan de warme overdracht en daarmee aan een zorgvuldige afweging betreffende plaatsing.

 

- woensdag 14 maart: testmiddag tweetalig-vwo-leerlingen. 13.30 - 15.30 uur in het Juniorgebouw.

 

- woensdag 13 juni: kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen met de klas en hun mentor. 15.15 - 16.00 uur in het Juniorgebouw.

 

Downloads

 

Samen school maken

In één oogopslag zien waar het Marnix voor staat en wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan onderstaande folder door erop te klikken en ontdek wat Samen school maken betekent.

Brochure 'De beste brugklas voor jou'.

Deze brochure vertelt u alles wat u wilt weten over onze verschillende soorten brugklassen en welke brugklas/welk onderwijstype het beste past bij uw zoon of dochter. U kunt de brochure hier downloaden.

 

Aanmeldingsformulier

Deze formulieren liggen klaar op de basisschool van uw zoon of dochter. Daar kunt u ze vanaf januari 2018 afhalen. U kunt ook een mailtje sturen naar W.Vink@marnixcollege.nl. Dhr. Vink zal u dan een aanmeldingsformulier toesturen. Ook kunt u het aanmeldingsformulier hier downloaden.

 

Aanmeldingsprocedure

Wilt u weten hoe de aanmeldingsprocedure in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Schoolgids 2017-2018.

Ieder jaar geeft de school een digitale versie van de schoolgids uit. Hier vindt u de schoolgids van het schooljaar 2017-2018.

 

Weblinks

ICT-rijk onderwijs op het Marnix College

www.ikkomkijken.nl

 

YouTube-video's

ICT-rijk onderwijs

Het Marnix door de ogen van een drone

Op wintersport met het Marnix

Marnix Mannequin Challenge

 

Flyer

Klik hier voor de flyer 'Waarom omfietsen?'